Hvad var de 10 mest læste artikler på bloggen i 2018? Svar: En skøn blanding af interviews, baggrundsartikler, træningsråd og -guides.

Her finder du 2018’s TOP 10 – god fornøjelse, håber du bliver inspireret!

louise rutzou

Nr. 10: Derfor er det vigtigt med en god sports-bh med masser af støtte

Reebok lancerede Puremove sports-bh, der er fremstillet i et revolutionerende materiale med Motion Sense teknologi, der reagerer på din krops bevægelser og yder dig den kontrol og støtte, som du har brug for i det eksakte moment.

”Dyrker du yoga, vil materialet blive mere elastisk, så du har bedre plads til at bevæge dig, hvorimod dyrker du høj intensitetstræning, vil du opleve, at materialet bliver mere fast.”

Læs hele Louise Rützou’s anmeldelse lige her

løbesko

Nr. 9: Sådan finder du din løbestil

Hvilken løbestil har jeg egentlig – og betyder det noget, når jeg skal i gang med at løbe? Ja det gør det og rigtigt mange har søgt inspiration i denne artikel. Løb er en fantastisk motionsform, men kræver at dine løbesko passer til dig.

Læs hele artiklen lige her

mitløb

Nr. 8: Få tips til, hvordan du træner op til et maraton og undgår løbeskader

Årets sidste artikel bragede direkte ind på årets Top 10! Samarbejdet med Jonathan Windfeld omkring #mitløb bestod blandt andet af en artikel, hvor Jonathan gavmild deler ud af råd om både træning og motivation.

Gå ikke glip af guldkornene – læs med her

puma

Nr. 7: Barbera Moleko – om at være perfekt uperfekt

PUMA ambassadør Barbera Moleko gav 3 fantastiske interviews til bloggen og I syntes godt om interviewet om at være perfekt uperfekt. Og det forstår vi 100% – vi var så vilde med og taknemmelige for Barberas hudløse ærlighed om, hvorfor det så vigtigt at være sig selv og holde fast i det, fremfor at prøve at være noget, man ikke er.

Fik du ikke læst interviewet er det lige her

Singles Day

Nr. 6: Singles Day er landet

Hvad er Singles Day for en størrelse og hvorfor nu endnu en shopping event? Den 11.11 er verdens største shopping dag – men hvorfor?

Svaret finder du lige her

Black Friday

Nr. 5: Fem facts du (måske) ikke vidste om Black Friday

Vi bliver i shopping-mode for den femte mest læste artikel i 2018 handlede om en anden af novembers store begivenheder i detailbranchen, nemlig Black Friday.

Vil du blive lidt klogere på facts om den store shopping dag, kan du læse mere lige her

puma

Nr. 4: Magi, Musik, Moleko

Et andet interview med Barbera Moleko  giver indblik i hendes verden – nemlig musikkens. Vejen fra en fritidsklub i Vanløse til de store scener i hele Danmark, er en smuk og personlig beretning fra sangeren med sin helt egen lyd og vibe!

Du finder interviewet her

sneaker

Nr. 3: Den ultimative guide til sneakers 2018

I er vilde med sneakers – og det er vi også 🙂 Sidste års sneaker-guide blev den 3. mest læste artikel i 2018 og det peger da i retning af, at vi godt kan skrue mere op for sneaker-info’en. Så det gør vi – glæd jer.

Selv om mange af modellerne er væk, kan du få et gensyn med artiklen lige her

Nr. 2: Fra bænken til banen – Fodboldspiller Stine Larsen fighter sig tilbage efter alvorlig skade

Det er IKKE en tårevædet artikel om, hvor hårdt det er at komme tilbage efter en skade – det er det STIK modsatte: Det er historien om motivation, kærlighed til fodbold og en ung fodboldspiller der KAN, VIL og TØR tro på sine drømme og gå efter dem.

Vi bukker os i støvet for adidas atleten Stine Larsen og har du ikke læst artiklen – så værsgo

1. Mød Norges action- og designdronning Kari Traa

Top 10 listen toppes af endnu en artikel med en stærk kvinde med en god historie – førstepladsen tilfalder Kari Traa! Ud over at være navnet og designeren bagved brandet Kari Traa er Kari Traa OL vinder, og et fantastisk motivations idol.

Du finder artiklen lige her

Vi glæder os til at give dig meget mere inspiration i 2019 – og er der et emne, som du synes vi skal kaste os over, så skriv til os!