spectral

Hvorfor udfordrer adidas de klassiske vilde farver på fodboldstøvler!

Fodboldstøvler har længe båret præg af flashy farver, aggressive designs og fokus på, at man skal kunne se den individuelle støvle på TV. Men hvad gør man, når det individuelle bliver mainstream? Det kan adidas fortælle dig. For med Spectral Mode Pack har adidas genopfundet individualiteten og kreativiteten for fodboldstøvler. Læs videre og lær den nye pastelfarvede serie at kende – måske du bliver inspireret?

adidas Spectral Mode Pack er det usandsynlige gjort sandsynligt

Dig der har holdt øje med trends indenfor fodboldstøvler har godt bemærket, hvor populære skrigende farver har været på fodboldbanen i de senere år. Specielt farver som rød, orange og grøn har været velrepræsenteret på fødderne af nogle af verdens allerstørste stjerne. Men hvor det før var et individuelt kendetegn med pangfarver, så er det ikke længere støvlerne, der giver det individuelle præg på banen. Og det vil adidas lave om på med deres nye Spectral Mode Pack, der går efter det underspillede og eksklusive look. For i deres øjne er pastelfarver det nye sort.

Et kreativt indspark i en turbulent sæson

adidas, Nike og Puma har alle lanceret flere serier af fodboldstøvler. Og her har det typisk været i detaljen, at man skulle finde de egentlige forskelle – og man skulle til tider virkelig kigge godt efter! Men med adidas Spectral Mode Pack springer forskellen næsten i øjnene på en, når de blide og sarte farver på støvlerne står i skarp kontrast til den aggressive form på støvlen. For du må endelig ikke tro, at adidas er gået ned på hverken kvalitet eller features, når den nye colour-way rammer SPORT 24s hylder senere i september. Her kan du for eksempel tage den baby-lyserøde adidas Predator 18+ støvle, der med sit Primeknit materiale og tætte fit er med til at gøre støvlen til en af adidas’ mest behændige støvler nogensinde. Og det er også meningen med hele Spectral Mode – at det skal være det bedste af det bedste fra adidas, men på en helt ny måde.

Farverne er ikke uden grund

Spectral Mode Pack er ikke kun pastel-farvet, fordi adidas på en eller anden måde savner 50’ernes fokus på de sarte farver. Det er faktisk også for at sende et signal til fodboldverdenen om, at det ikke er farverne, der gør støvlen – men spilleren i dem. Skoene er et signal om, at det igen er tid til at skille sig ud fra resten af holdet. Og det gør adidas Spectral Mode Pack i en helt spektakulær facon.  For hvem havde set den komme, at en baby-lyserød støvle skulle sidde på fødderne af nogle af sportens absolut største ikoner? Og at du faktisk kan få adidas silo’er i alle dine favorit-pastelfarver? Fra mintgrøn over hvid til den fantastiske, lyserøde predatorstøvle. Og nu når vi snakker om lyserødt udstyr…

Manchester United – nu i lyserødt

adidas gør ikke noget halvt – og det gør de heller ikke nu. For samtidigt med, at adidas udsender deres pastelfarvede støvler, så er Manchester United også gået med på bølgen, hvor deres udebanetrøje for sæsonen 2018/2019 også er – du gættede det – lyserød. Det kan godt være, at de kalder den ’koral-farvet’, men den er altså lyserød. Og den er faktisk super fed! Udebanetrøjen passer nemlig perfekt ind i det nye farveskema, hvor det ikke længere gælder om at blænde modstanderen med vanvittige farver, men derimod med ens spil på banen. Og det er vel på en eller anden måde ’back-to-basics’, hvor de blide farver næsten henleder tanken hen til idéen om, at fodbold skal være ’the beautiful game’, hvor elegance og lækre driblinger er i højsædet. Og vi synes, at adidas har fat i den lange ende. Det bliver i hvert fald interessant at se de sarte farver på fødderne af Gareth Bale, Lionel Messi og Marcelo. For kan modstanderne følge med, når de ikke har trafikkegle-farvede støvler at kigge efter?

adidas’ Spectral Mode Pack rammer vores hylder d. 25/9, men du kan allerede nu købe den på vores pre-sale. Klik ind her og tjek de nye modeller ud! Måske du også bliver ramt af pastel-bølgen…