nimbus21

Vi guider: Læs om det nyeste skud på Asics Gel-Nimbus-stammen – Nimbus 21.

Asics Nimbus ringer højt og tydeligt i de fleste løberes hoveder. Skoen er legendarisk og kendt for dens uovertrufne stødabsorbering og høje kvalitet, der kan holde til alt, hvad du smider efter den. Men er der egentligt nogen grund til at købe den nyeste generation, hvis du har et par Asics Gel-Nimbus 18? 19? Eller endda 20? Læs videre og få svaret.

nimbus 21

Gel-Nimbus er mesteren igennem 20 år

Det er ikke helt uden grund, at Asics Gel-Nimbus har været på toppen af ønskelisten for mange neutral løbere gennem de fleste 20 år. Kombinationen af uovertruffen støddæmpning, fantastisk pasform og lækkert design gør nemlig, at dette er en sko i den absolutte topklasse – og det kan mærkes! Skoene er nemlig blevet udviklet med netop dette for øje, så på den front har Asics haft stor succes med Nimbus. Men hvad kan der egentligt ændres på en sko, der kommer med en ny model hvert år? Meget, viser det sig.

nimbus 21

Nimbus bliver bedre år for år

Nu når Nimbus lancerer deres nyeste Gel-Nimbus 21, så er det naturligt at spørge sig selv om, hvor meget der lige kan ske år for år. Så for at gøre det nemt for dig, så kan vi her sige de tre vigtigste årsager til, hvorfor du (måske) burde opgradere dine Nimbus:

  1. Ny og forbedret pasform: Nimbus 21 har fået en lidt bredere forfod, jacquardmesh og nye, 3D-printede forstærkninger, som gør, at skoen retter sig efter dine bevægelser i højere grad end før.
  2. Helt ny sål: Mellemsålen er det vigtigste på en god løbesko, og mellemsålen på den nye Asics Gel-Nimbus 21 er bedre end nogensinde før, hvor den har fået en lidt fastere sål, der giver dig meget mere energi retur end tidligere.
  3. Helt nyt støddæmpningssystem: Asics Gel-Nimbus har fået opdateret Gel, så den nu er blevet placeret mere strategisk i både hælen og forfoden. Denne nye, strategiske placering gør, at de mest udsatte områder for mest støtte.

Så selvom det på overfladen muligvis godt kan være svært at skelne mellem en Asics Gel-Nimbus 21 og en Nimbus 20, så er der nogle små forskelle, der gør de to sko meget forskellige. Noget du også ville kunne mærke den første gang, du får skoen på.

nimbus 21

Mange ændringer – men stadigvæk den samme Nimbus

De tre forbedringer, som vi nævnte før er selvfølgelig ikke det eneste, der er sket med Nimbus-skoen. Men selvom man så godt kunne tænke; ”Er det så den samme sko?”. Ingen alarm: Asics Gel-Nimbus 21 er stadigvæk en Nimbus – og med en Nimbus er du altid garanteret den mest sublime løbeoplevelser, man kan opdrive.

Asics Gel-Nimbus 21 ER landet, og du kan nu købe den på SPORT 24s webshop lige HER! Hvis du derimod har behov for lidt råd og vejledning om dit næste skokøb, så kan du altid komme ned i vores butikker, hvor vores personale altid vil være parat til at hjælpe dig med at købe den helt rigtige løbesko præcist til dig.