Det er ingen hemmelighed, at ASICS er særligt kendt for sine lækre sportssko, selvom også tøj og accessories er at finde i brandets sortiment. Det skyldes ganske enkelt, at skoene er blandt de bedste på markedet. Med en kombination af nytænkning og høj teknologisk kunnen formår ASICS gang på gang at skubbe grænsen for, hvor meget man kan optimere en løbesko.

Med den spritnye Gel-Kayano 26 har de gjort det igen. Den toptunede løbesko til pronationsløbere er indbegrebet af kvalitet, og hos SPORT 24 er vi vilde af begejstring over den. Det er den perfekte model til dig, der ønsker at tage din løbetræning til nye højder – eller rettere: længder.

Respektér fortiden, skab fremtiden

Gel-Kayano 26 er designet af den japanske tekstildesigner Yoshiyasu Ando, der har en særlig passion for sneakers af enhver art. Da Ando skulle designe den nye løbeskosmodel, fandt han inspiration fra det japanske ordsprog ”Onko-chishin”, der betyder ”Respektér fortiden, skab fremtiden”. Det gav ham modet til at opdatere løbeskoene Gel-Kayano 25, der hos mange havde stjernestatus og blev betragtet som uforbederlige.

På utrolig vis formåede Ando at gøre en allerede sublim sko endnu bedre. Den nye model er desuden lettere i vægt end nogensinde før, så du næsten ikke bemærker, at du har sko på. Hos SPORT 24 spår vi, at Gel-Kayano 26 bliver en bestseller for sommeren 2019. Hvis du også vil have fingrene i et par, kan du finde dem lige her.

Den altafgørende mellemsål

Holdbarheden for et par løbesko afhænger selvsagt af skoenes kvalitet, men også hvor ofte de tages i brug, hvilket underlag de anvendes på, hvor tung løberen er og hvordan vægten fordeles på løberens foden. Hvis en mellemlang løbetur giver dig ømme led i knæ og fødder, er skoenes mellemsåler formentlig slidt, og så bør du investere i et nyt par sko.

Mellemsålen er blandt de vigtigste features på en løbesko, for den har til formål at beskytte dine fødder, knæ og ryg ved at absorbere det værste af stødet, hver gang du sætter foden i jorden. Når du løber en tur, bliver molekylerne i mellemsålens skummateriale trådt flade, og det kan tage op til 24 timer for dem at rette sig ud igen. Over tid bliver molekylerne dog ude af stand til at rette sig ud, og så er det, at du risikerer at få skader. En god tommelfingerregel er, at mellemsålen på en løbesko kan holde til mellem 600 og 900 kilometers løb.

En uovertruffen stødabsorbering

ASICS’ nye Gel-Kayano 26 løbesko er udstyret med en højteknologisk mellemsål, der sikrer en uovertruffen stødabsorbering. Faktisk har denne nye skomodel en om muligt endnu bedre stødabsorbering end sin populære forgænger. Skoenes mellemsål er nemlig fremstillet ved hjælp af nogle banebrydende teknologier, herunder Flytefoam Propel-teknologien og Shear Deformation Gel-teknologien.

Den smarte Forefoot Twist Gel, som udgør den forreste del af mellemsålen, hjælper dig desuden med at holde fødderne i en neutral position. Det betyder, at du kommer til at fordele din kropsvægt ligeligt på foden, i stedet for at overbelaste for eksempel forfoden, hælen eller svangen.

Som altid er du mere end velkommen til at besøge en af vores butikker og prøve de nye Kayano løbesko – eller finde dem lige her på webshoppen!