black

Mød Newline BLACK – det nye sort!

En frisk løbetur i det fri, en intens træningssession i fitnesscentret, eller en sjov fodboldkamp med vennerne. Mulighederne er uendelige! – og heldigvis for det, for en varieret træning er en af vejene til det gode liv.

Men et liv spækket med forskellige aktiviteter, sætter også helt særlige krav til dit træningstøj! Vil du være dækket ind i alle aspekter af din sunde tilværelse, så er Newline BLACK kollektionen noget for dig!

black

Med sin oprindelse i det danske jægerkorps, er dette funktionelle løbetøj udviklet til at kunne holde til en jægersoldats alsidige træningsprogram. Læs videre og få et unikt indblik i Newlines nye BLACK kollektion – både i dens spændende oprindelse og de særlige kvaliteter, den besidder.

En jægersoldats fortælling

Det hele startede tilbage i 1981, hvor en dansk jægersoldat ved navn Helge Petersen fik en banebrydende ide. Hængende i en faldskærm flere tusinde meter over jorden begyndte han at undre sig over, hvorfor hans faldskærm forblev tør, mens han selv var dækket af drivvådt bomuldstøj.

black

Forundringen over den manglende funktionalitet i sit eget træningstøj, inspirerede ham til at udvikle et af de første funktionelle løbesæt på markedet – et løbesæt fremstillet i det samme stof, som hans egen faldskærm. Dette skulle vise sig at blive en kæmpe succes, og det blev startskuddet til det kendte sportsmærke, Newline, som i dag designer og producerer sportstøj til hele verden!

På baggrund af sine erfaringer i jægerkorpset og sine mange års løbeerfaring, har den forhenværende jægersoldat sidenhen formået at udvikle et innovativt sortiment af funktionelle produkter med fokus på detaljer, komfort og performance – og den nye kollektion Newlline Black, er ingen undtagelse.

 Newline BLACK – arven videreføres

Den unikke arv afspejles tydeligt i Newline BLACK kollektionen. Faldskærmen er og bliver den primære inspirationskilde og alle produkterne er udviklet og designet med en militærteknisk præcision.

De forskelige items er spækket med fede detaljer, som henleder tankerne til det danske jægerkorps. Jakker, trøjer og T-shirts er konstrueret med skårne linjer, som minder om dem, man finder på en faldskærm, mens jægerkorpsets signaturfarve, bordeaux, går igen i mange af produkterne.

black

Kollektionen er fyldt med raffinerede styles og omfatter alt lige fra t-shirts, løbejakker og løbetrøjer til tights og shorts. Fælles for alle produkterne er, at de er fremstillet i fleksible letvægtsmaterialer, som virker svedtransporterende og dermed sikrer dig den optimale åndbarhed og bevægelsesfrihed, når du træner.

Der er både en kollektion til mænd og en til kvinder og mange af produkterne er også oplagte til fritid eller til-og-fra træning fordi designet bare er lækkert – fx denne Mobility Jacket

Slut med begrænsninger – giv i stedet din krop den bedste forudsætning for at yde sit optimale. Er du klar til at tage din træning til dit næste niveau, så tag det første skridt og find Newline BLACK kollektionen her!

black

Earn your wings

Et liv som jægersoldat er fyldt med ekstreme oplevelser og som en del af den hårde træning skal kadetterne blandt andet gennemføre et faldskærmskursus. Her skilles fårene fra bukkene, da både mind-set og mod sættes på prøve. Som en hæder for at gennemføre det officielle faldskærmskursus, får soldaterne sine såkaldte vinger.

De karakteristiske vinger er tilføjet som logo til alle Newline BLACK produkterne, som en ekstra detalje, som minder dig om at yde dit bedste og bevare motivation – så du ligeledes kan gøre dig fortjent til dine vinger.

Vingerne, kombineret med de mange andre gennemtænkte detaljer, er med til at give Newline BLACK en helt unik stil og identitet!

black