December er den hyggeligste og mest hjertevarme måned på året, hvor der er rig mulighed for at forkæle dem, du holder af. Så hvorfor ikke benytte dig af muligheden for at forkæle din kæreste, mor, søster eller veninde?

Man behøver nemlig ikke være et barn, for at sætte stor pris på at få en adventsgave her i juletiden. Til gengæld, kan det kræve en hel del mere arbejde og kreativitet fra afsenderens side at skulle finde den helt rigtige gave til en voksen kvinde.

Synes du også, det er svært at finde på noget? Så læs med her, hvor du får vores bedste bud på, hvad du kan give kvinden i dit liv i adventsgave.

adventsgaver

Adventsgaver til hende (under 100 kr.)

Det er slet ikke så svært at finde den perfekte adventsgave til under 100 kr. – det kræver blot, man lægger hovedet lidt i blød. De fleste kvinder er nogle værre frossenpinde og vil til enhver tid sætte pris på et par varme uldsokker fra Kari Traa – der er 2 par i en pakke, og de findes i 2 forskellige farver. Måske du frygter, gaven er lidt kedelig, men vi lover, hun vil være dig evigt taknemlig, når hun ikke fryser sine fødder i de kolde vintermåneder.

Du kan også forkæle hende med en ny lækker drikkedunk fra Athlecia, der med sit smarte design kan medbringes overalt – på gåturen, arbejde eller i træningscenteret.

Find mange flere adventsgaver til under 100 kr. lige her

adventsgaver

Adventsgaver til hende (100-300 kr.)

Enhver kvinde, der bruger tid på at træne, kan ikke undvære en god, støttende sports-bh. Det er et absolut must, for at kunne yde sit bedste og give sig fuldt ud. Derfor er en sømløs sports-bh fra Endurance den rette adventsgave til kvinden, der gerne vil være komfortabel under træning.

For at blive i samme genre, kan du også vælge at forære hende en ny, smart, velsiddende sportstop fra hummel. For selvom vejret udenfor er koldt, er det stadig varmt at træne indendørs – derfor er det strengt nødvendigt med en let, svedtransporterende top, som gør det muligt for huden at ånde og forblive tør.

Er du på udkig efter noget helt andet, kan du finde endnu flere adventsgaver til hende mellem 100-300 kr. lige her

adventsgaver

Adventsgaver til hende (300-500 kr.)

Er kvinden, du gerne vil forkæle, helt vild med løb? Så vil denne lækre løbetrøje fra Endurance helt sikkert vække stor begejstring. Den har en tætsiddende pasform og indeholder et mix af bambus og uld, som sørger for at holde løberen varm her i vinterkulden.

Hvis du hellere vil forære hende en gave, som hun kan bruge til hverdag, så er disse sneakers fra Puma et hit. Modellen er lavet i ruskind og er udsmykket med store, smukke satinsnørebånd, der giver et ekstra feminint og moderne udtryk til hverdagslooket.

Du kan finde mange flere adventsgaver mellem 300-500 kr. hos SPORT 24 – her finder du alt lige fra smarte hoodies til velsiddende fitness-tights.