Buff har en enkel, men nærmest genial konstruktion, der sikrer enorm alsidighed og stor brugervenlighed.

Det tynde, strækbare rør er fremstillet uden syninger, så du på ingen måde føler dig generet.

Den multifunktionelle hovedbeklædning kan anvendes på utallige måder. Med et snuptag kan du lynhurtigt ændre udgangspunktet fra halsedisse og lave din Buff om til en hue, pandebånd, hårbånd, pirathue eller noget helt andet – kun fantasien sætter grænser! I videoen lige neden under kan du finde masser af inspiration til smart og overraskende anvendelse.

Den giver dig optimal beskyttelse med god samvittighed

Med sine mange anvendelsesmuligheder kan Buff beskytte dig effektivt mod kulde, sne, vind, sol og støv. Den store alsidighed gør Buff til en næsten uundværlig beklædningsgenstand, som du vil have stor glæde af både sommer og vinter, hvor den vil beskytte dig til hverdag og under sportslige aktiviteter.

Alle Original Buff produkter er i dag fremstillet et Recycled polyester, der er produceret af 95% genanvendt plastik, så Buff tager et aktivt ansvar for vores miljø

Vælg den rette Buff – de har forskellige egenskaber

Buff fremstilles i flere forskellige materialer, der hver især har sine fordele:

  • Microfiber – denne kvalitet er ekstremt åndbar og svedtransporterende. Dette tillader sved og fugt at passere, så du holdes tør, komfortabel og godt tilpas. Herudover har microfiber en vindbeskyttende effekt og en naturlig elasticitet, som sikrer perfekt komfort. Og som noget nyt  er Original Buff samt øvrige produkter hvor der anvendes Polyester Microfiber nu produceres med Recycled polyester.
  • Uld – med en model i uld-kvalitet opnår du en uovertruffen varmeisolering, der gør den helt suveræn, når du færdes i meget kolde temperaturer.
  • Fleece – med Polar Buff er det øverste af tuben i microfiber, mens det nederste er i en blød og varm fleecekvalitet. På den måde er du sikret optimal åndbarhed og en god isolerende effekt. Fantastisk vinterprodukt du vil elske på skiferien.

Stort udvalg af flotte Buff modeller

Hos SPORT 24 finder du mange flotte modeller til både damer, herrer og børn. Vælg det enkle, neutrale look eller pift dit outfit op med en smart printet model. Du finder det hele lige her på webshoppen og i udvalgte butikker!