Endurance

To nye serier. Den ene kendetegnet af genbrug og bæredygtighed. Her får gamle plastikflasker nyt liv. Den anden af innovative teknologier, som tillader dig at yde liiige dét ekstra. Selv de dage, hvor energiniveauet er på sit laveste.

Vil du vide mere? Så læs med, og lær mere om de to nye kollektioner: Virtus og Sustainable.

Sustainable – bæredygtigt træningstøj til kvinder

Endurance

Naturen og verdenshavene er ved at drukne i plastik. Dette har fået den danske virksomhed bag brandet Endurance, til at reagere.

Nye produktionsmetoder og nye bæredygtige materialer er derfor blevet taget i brug i udviklingen af deres nye basislinje Sustainable – alt sammen med omtanke for miljøet.

Serien er udviklet med samme øje for detaljen og pasformen som altid, og smukke farver pryder designet. Men hvad det blotte øje ikke ser er, at træningstøjet er fremstillet af genbrugspolyester, skabt af kasserede plastikflasker.

Plastikflasker, som i stedet for at ende i naturen, har fået nyt liv som langtidsholdbare designs, ideelle til træning.

Udover åbenlyse fordele som denne, medvirker produktionsformen til at mindske forbruget af energi, vand og CO2-udslip. Kollektionen er derfor det oplagte valg for dig, som gerne vil udvide din sportsgarderobe med grøn samvittighed.

Se de lækre produkter lige her

Fakta: Det tager naturen op til 500 år at nedbryde en plastikflaske.

Teknisk træningstøj når nye højder med Virtus

Endurance

Endurance er drevet af et konstant ønske om at innovere begrebet af teknisk sportstøj. Dette er Virtus-serien et tydeligt bevis på.

Træningstøjet er udstyret med Innovative teknologier, som climacool og quick-dry, der er med til at transportere sveden væk og holde din krop kølig, selv ved de mest intense træningspas – hvor temperaturen og pulsen er på sit højeste.

Designet har et maskulint udtryk og er udviklet i bløde, strækbare materialer kendetegnet af en suveræn fordampningsevne og komfort. Derudover er tøjet fremstillet af naturmaterialer som bomuld fremfor syntetiske stoffer, hvilket gør, at du vil opleve en mindre post-workout stank.

Se hele serien her

Feminine Endurance-klassikere, som aldrig skuffer

I mange år har sportsmoden haft en tendens til at have et maskulint præg. Mørke farver, simple snit, og løse pasformer er blot nogle af kendetegnene. Men de seneste år er brands, som blandt andet Endurance, begyndt at se andre veje.

Med kollektioner som Athlecia og Q, har Endurance gjort det muligt for kvinder at føle sig feminine og godt tilpas – selv når de befinder sig et sted som træningscenteret.

Endurance Q

Q-serien er udviklet til kvinder med former. Det feminine snit er tilpasset kvindefiguren, og sikrer en perfekt pasform, så du kan træne ubekymret. Her får du feminin udstråling, kvalitet og funktionalitet samlet i én serie som du finder her.

Endurance Athlecia

Endurance

Athlecia-serien består af både enkle, klassiske, men også lidt vildere styles, som er kendetegnet af lige dele komfort, bevægelsesfrihed og kvindelighed. Stilen er sikker og tilfører et feminint pift til din træningsgarderobe. Den gode kvalitet og de tekniske detaljer giver dig de bedste forudsætninger for en optimal træning. Det er derfor ikke uden grund, at denne serie i dag er en af de populære – og du finder produkterne her