Vil du også gerne vide lidt mere om baselayers og Kari Traas ultra-lækre ‘Rose’ serie? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Baselayer, thermal-wear, ski-undertøj. Kært barn har mange navne. Og tendensen er faktisk, at flere og flere er begyndt at få øjnene op for det komfortable baselayer, der holder en varm og tilpas – uanset om det så er til den kolde vinter-løbetur, som et supplement i hverdagsgarderoben eller bare til en afslappende dag på sofaen.

Men hvad er det nu lige, at et baselayer helt præcist er? Og hvad er fordelen ved Kari Traas baselayers i uld? Læs videre og få svarerne på alle dine spørgsmål!

Uld er baselayernes konge

Jo, vi kan ikke rigtig komme uden om det. Baselayers er oftest produceret i uld. Men det er der faktisk en rigtig god grund til! Uld er nemlig et af de bedste isoleringsmaterialer og absorberer derudover også sveden, når vi dyrker sport. På trods af dette, har rigtig mange danskere dårlige associationer med kradsende uldsweatre, givet i julegave fra en fjern moster et sted. Men heldigvis behøver uld ikke irritere huden mere.

Det er nemlig ligeså komfortabelt på sofaen, som det er på din 10-kilometer ude i den kolde vinter. Rose holder dig ventileret og dejlig varm – uanset hvad!

Mange af de helt store brands er nemlig begyndt at benytte sig af finere uldtråde, der fuldstændigt eliminerer kløen og kradsen. Så med ét føles ulden lige pludseligt som om, at du får et dejligt varmt knus af bamsen fra Bamseline-skyllemidlet. Ikke dårligt. Og specielt ét mærke gør sig rigtig godt i uld til kvinder; Kari Traa.

Kari Traa – en baselayer-revolution fra det kolde nord

Kari Traa har længe været på forkant med tidens trends, hvilket selvfølgelig også gælder for deres serie af baselayers. Her følte skaberen af Kari Traa, at der manglede feminine baselayers, der ikke bare var sorte og kedelige, men derimod havde mønstre og farver for alle pengene. Hun fik idéen sammen med en veninde, da de så på et gammelt uldtæppe, som hang på Karis egen væg hjemme i Norge. De blev inspireret af tæppets flotte mønstre, og begyndte derfor at producere baselayers, der ikke bare havde fuld smæk på farverne, men også fulgte kvindekroppen perfekt. En klassiker var født – en klassiker ved navn ’Rose’.

kari traa baselayer

Rose Baselayer er ikke ligesom alle de andre

Rose har selvfølgelig udviklet sig rigtig meget siden Kari og hendes veninde fik øje på uldtæppet. I dag er Rose næsten et must-have til den skandinaviske vinter, hvor features såsom 4-vejs stretch og uovertruffen åndbarhed er kommet til den lækre produktserie. Der hvor Rose især adskiller sig fra lignende baselayers er i selve materialet – Rose er nemlig ikke produceret i helt normal uld, men derimod af luksus-ulden ’Merino’. Merino-uld kommer fra en helt speciel race af får, der har den lækreste bløde uld, hvilket kan mærkes allerede første gang, du rører ved et Rose-produkt.

At Kari Traa benytter sig af netop Merino-uld gør også, at man sagtens kan smide et Rose baselayer på, når man flader ud derhjemme på sofaen en doven søndag eftermiddag. Det er nemlig ligeså komfortabelt på sofaen, som det er på din 10-kilometer ude i den kolde vinter. Rose holder dig ventileret og dejlig varm – uanset hvad!

Så når vi siger, at alle dage er baselayer-dage? Så mener vi det. Psst find alle de nye lækre Kari Traa styles lige her 😍