Tag forskud på juleaftenens helt store gavefest, og forkæl børnene med fire fede adventsgaver i løbet af december. Det vil uden tvivl vække stor glæde, og måske endda gøre det nemmere for de små poder at udholde spændingen helt indtil juleaften.

Er du tom for gaveideer, så er hjælpen nær – vi har nemlig samlet en hel bunke gaveideer til drenge og piger i forskellige aldre. Vi har sågar opdelt gaveideerne i tre priskategorier, så du nemmere kan finde den helt rigtige adventsgave, uanset hvad dit julebudget er. Læs med, og lad dig inspirere.

adventsgaver

Adventsgaver til børn (under 100 kr.)

At finde den helt perfekte adventsgave til 100 kr. eller under, kan umiddelbart virke som en svær opgave – men det behøver det slet ikke at være. Der findes masser af adventsgaver i denne kategori, som børn og børnebørn vil elske.

En smart T-shirt til hverdag, sokker og boxershorts er blot nogle af valgmulighederne. Men vil du være sikker på, at dine børn ikke fryser fingrene af her i de kolde vintermåneder, så er et par gode handsker fra Graffiti den perfekte gaveide. De findes i mange forskellige farver, og hver pakke består af 3 par bløde handsker i fine nuancer – så er der lidt forskelligt at vælge imellem.

Se resten af gaveideerne til under 100 kr. lige her

adventsgaver

Adventsgaver til børn (100-300 kr.)

I denne kategori er der masser af gaveideer til de sportsglade piger og drenge. Særligt dem, som ikke kan få nok af gymnastik og fodbold.

Til de gymnastikglade børn

Går dit barn til gymnastik, er de klassiske gymnastiksko fra Carite den perfekte adventsgave. De sikrer et godt og sikkert greb i underlaget, så dit barn ugeneret kan udføre samtlige øvelser uden risiko for at glide.

Og er det din datter, der går meget op i gymnastik? Så er gymnastikskørtet fra Graffiti en helt oplagt tilføjelse til gymnastikgarderoben. Skørtet sørger for, at din lille pige får ekstra meget ”kapow” i hvert et trin og bevægelse.

Til de fodboldglade børn

Har dit barn derimod øje på bolden og drømmer om at blive den næste Ronaldo? Så er det vigtigt med det helt rigtige udstyr. Hvad med en lækker spilletrøje fra adidas eller en Street Kicker fodbold fra Selected?

Sidstnævnte er den perfekte adventsgave til barnet, der elsker at forfine teknikker og finter, men ikke gider besværet med en ærgerlig selvhenter. En snor i bolden sørger nemlig for, at dit barn altid har den fulde kontrol.

Er du på udkig efter noget helt andet, så kan du se resten af gaveideerne til 100-300 kr. hos SPORT 24 – her finder du alt lige fra varme huer til moderigtige T-shirts

adventsgaver

Adventsgaver til børn (300-500 kr.)

Selvom det måske virker til at være en lettere opgave at finde noget i den dyre ende af gaveskalaen, så er det ikke altid så ligetil – men bare rolig, vi har flere gode ideer klar til dig.

Et par klassiske træningsbukser fra adidas er et stensikkert hit i klædeskabet. Det moderne design gør dem velegnet til alle dagens aktiviteter – både i skolen, til træning og i fritiden.

Kombiner dem med en lækker hættetrøje fra Nike, og det perfekte outfit til en aktiv fritid er skabt! Et outfit, der er lige så smart, som det er komfortabelt.

Find endnu flere gaveideer til 300-500 kr. lige her