Julen er et lyspunkt i en ellers mørk tid, hvor dagene er korte og kolde. Den lægger op til ekstra meget hygge og samvær med alle dem, du holder af.

Og hvorfor ikke gøre julemåneden ekstra hyggelig ved at lave en adventskalender til en, du holder af? – din bedre halvdel, far, bror, en god ven eller en helt fjerde?

Vi har samlet en masse gode ideer, så du hurtigt og nemt kan strikke fire gode adventsgaver sammen, som med garanti vil gøre ham glad. Vi har endda inddelt vores gode gaveideer i 3 forskellige prisklasser, så du kan være med, uanset hvilket budget du har.

adventsgaver

Adventsgaver til ham (under 100 kr.)

Det lyder som en kliché, men mænd kan altid bruge nye sokker – specielt hvis manden i dit liv har en forkærlighed til fodbold! Disse klassiske fodboldstrømper fra adidas har den perfekte pasform og findes i flere forskellige farver, så du kan finde et par, som matcher spillerdragten.

Suppler eventuelt adventsgaven med et sporty pandebånd fra Nike, så din fodboldglade fyr kan give den ekstra gas på banen uden risiko for at få sved i øjnene.

Og som om, én kliché ikke var nok, så kommer der her endnu en: en mand kan aldrig få for mange boxershorts! Boxershorts fra Geographical Norway er designet med et fleksibelt fit, hvilket gør dem ekstra behagelige at have på.

Dette er selvfølgelig blot et udsnit af de adventsgaver, du kan få til under 100 kr. Du finder resten lige her

adventsgaver

Adventsgaver til ham (100-300 kr.)

Hvis du er på udkig efter flere adventsgaver til sportsstjernen, bør du tage et kig på denne spillertrøje fra adidas. Med sit lette og svedtransporterende materiale holder den selv den mest ihærdige spiller tør og godt tilpas under hele træningen. Og vil du slå 2 fluer med ét smæk, kunne en anden gave være disse matchende shorts fra adidas.

Er du i stedet på udkig efter en tilføjelse til hverdagsgarderoben, er disse læder-sneakers fra Puma den oplagte adventsgave. De passer perfekt til den stilsikre, men afslappede mand.

Besøg SPORT 24, hvor du finder mange flere moderigtige adventsgaver til 100-300 kr.

 adventsgaver

Adventsgaver til ham (300-500 kr.)

Er årets skitur allerede planlagt? Så kan du glæde ham med dette ekstremt lækre sæt skiundertøj fra Helly Hansen. Udover skiløb, kan sættet også bruges til andre udendørs aktiviteter her om vinteren – såsom trekking og fodbold. Det er åndbart, smyger sig om kroppen og sikrer et behageligt fit.

Leder du efter noget mere generelt, så er disse klassiske træningsbukser fra adidas en sikker go-to. De er lige så smarte, som de er komfortable, hvilket gør dem utroligt alsidige. De kan derfor bruges til træning, såvel som en søndag på sofaen.

Find resten af vores adventsgaver til 300-500 kr. lige her