jul

Hos SPORT 24 elsker vi jul! Men hvad elsker fodboldkommentator Peter Graulund og Roller Derby eksperten Kristine ’Kris’ Hovkjær Østergaard allermest ved jul? Læs med og få svar!

jul
Peter Graulund

Hvordan skal du holde jul i år?

”Jeg skal holde jul i vores hjem i Aarhus. Det er en tradition, hvor alle i familien er inviteret. Jeg har en splittet familie, som bor rundt i landet, så op mod jul kigger vi på, hvem der kan komme og hvem, der har andre planer. De inviterede finder selv ud af, hvordan det hele passer ind.”

Hvad elsker du mest ved julen?

”Det jeg elsker mest ved julen er at give mine børn en dejlig oplevelse. Julen er børnenes fest. Beklageligvis har jeg ikke selv de allerbedste barndomsminder omkring julen, så derfor er det vigtigt for mig, at mine børn oplever julen som virkelig dejlig.”

Din sjoveste eller mest mærkelige juleoplevelse?

”En oplevelse, jeg husker er, at jeg var alene med min mor og morfar. Vi skulle have andesteg, men pludselig brød ovnen sammen. Vi måtte vente pænt længe, før der var en håndværker, som havde tid til hjælpe os. Det blev en sen julemiddag det år, men vi var kun os tre og skulle jo ikke nå noget særligt. Der var derfor god tid til at hygge og nyde hinandens selskab – og grine af det lidt komiske setup.”

Dyrker du din sport henover julen?

”Ja, så vidt muligt dyrker min sport i juledagene. Udendørs fodbold bliver skiftet ud med indendørs, som er betydeligt anderledes, men stadig virkelig sjovt.”

Jeg ønsker mig….

 Jeg ønsker mig denne her lækre sag fra Hummel. Så er jeg klædt på til både aktivitet og afslapning.

Når man spiller indendørs bold, skal det også spille nede i skoen. Derfor er jeg fan af de her Hummel strømper

Og mine drenge – dem ville jeg helt klart forære disse Condivo bukser fra adidas

 

jul
Kristine ’Kris’ Hovkjær Østergaard, Aarhus Roller Derby

Hvordan skal du holde jul i år?

”Jeg skal holde jul hjemme hos min mor sammen med min bror, svigerinde, nevø og min kæreste. Helt klassisk jul med alt for meget lækker mad og hygge.” 

Hvad elsker du mest ved julen?

”Jeg elsker hyggen med familien, især fordi vi alle prioriterer, at der skal være tid til at være sammen i julen. Nå ja, og så selvfølgelig hjemmelavet konfekt.”

Din sjoveste eller mest mærkelige juleoplevelse?

”Der var engang en juleaften, hvor vi fandt ud at, at den er god nok: man kunne godt sætte ild til sin søsters prutter. Nogen vil nok betegne det som en anelse mærkeligt, men ikke desto mindre var det hyle morsomt. Jeg tænker, at man nok skulle ha’ været der!” 

Dyrker du din sport henover julen?

”Ja, jeg dyrker mit løb og styrketræning, men rulleskøjterne og Roller Derby er lagt på hylden i juleugen, da klubben holder en kort, men velfortjent ferie.” 

Jeg ønsker mig….

Jeg vil gerne løbe i skoven, men er en frossenpind. Derfor ønsker jeg mig den her løbejakke fra Under Armour

Og disse fordi jeg trænger til nye løbesko. Gel Nimbus modellen fra Asics er simpelthen så blød og behagelig, og passer perfekt til min løbestil.

Denne Salomon jakke ville jeg gerne give til min kæreste, fordi han er en ‘outdoornørd’, der ikke kan få nok af lækkert tøj og grej.