Gæsteindlæg af Julie Bruun – kendt fra hjemmesiden, Julie Bruun

At sommeren er på vej behøver ikke nødvendigvis betyde, at der så bare skal spises grillpøller, pølsebrød, ketchup, is, slik, chips, koldskål med kammerjunkere og drikkes sodavand og alkohol i lange baner. Det betyder heller ikke nødvendigvis betyde, at man skal dovne den, melde sig ud af sit fitnesscenter og i stedet bare ligge på langs i en måned.
Der er virkelig mange muligheder for at spise en masse lækre, lidt sundere sommersnacks. Og udendørstræning i parker, skove og ved stranden kan være virkelig lækkert og afstressende.

Nu vil jeg lige slå fast, at jeg på ingen måde er sort/hvid, når det kommer til at leve sundt. Og jeg skal helt sikkert også selv spise grillpølser og is, men der findes mange sundere alternativer, som jeg absolut også skal gøre brug af.

Hvis du er interesseret i de her sundere alternativer til kosten, – så er du velkommen til at læse med på min blog, hvor jeg netop har delt et indlæg på dette.

Hvis du hellere vil lure lidt på gode træningsøvelser, du kan give dig i kast med udenfor, så er du havnet det rigtige sted :o)

Find et sted du kan træne, som gør dig glad

Udendørstræning er vildt skønt, især hvis det lufter lidt, og du kan snuse en masse frisk luft ind. Find derfor et sted som gør dig glad.
Måske bor du tæt på vandet – her er smukt at træne, og der blæser som regel lidt.
Måske bor du tæt på skov og grønne pladser. I skoven er der ofte skygge, hvilket er ret rart at træne i. Grønne pladser og parker er super gode, da de ofte byder på bænke, du kan træne ved og evt. udendørs træningsredskaber.
Måske har du en have og ønsker mere privatliv, hvilket jo så er helt perfekt.
Lad dig inspirere af naturen og brug de redskaber, den byder på.

Øvelser på en bænk eller på trapper

Videoen viser 10 forskellige øvelser, du kan lave på en bænk eller på trapper. Du kan eksempelvis snuppe 30 sekunders arbejde efterfulgt af 10 sekunders pause – hele turen igennem. Når du har kørt denne tur, kan du bagefter prøve det samme af med næste video.

Øvelser på græsset

Næste video er med øvelser, der kræver intet andet end lidt plads. Find en græsplæne, og så er du rustet til disse:

Tøjet, jeg har på, er naturligvis fra SPORT 24, og du kan finde begge toppe fra Kari Traa her, tightsene fra Nike her og skoene fra adidas her.
Rigtig god træning! Sommeren er ingen undskyldning – den gør blot din træning endnu sjovere :o)

Hej med jer. 
Mit navn er Julie, og jeg blogger på Juliebruun.com.

En blog med en masse sundere opskrifter, en ugentlig nem og sund madplan med tilhørende indkøbsliste og med nemme træningsprogrammer, som kan laves hjemme i stuen.
Jeg er uddannet fysioterapeut og kostvejleder, og så arbejder jeg som selvstændig med personlig træning, kostvejledning, fysioterapi, træning med gravide og med barslende mødre (og deres babyer) samt underviser på almindelige styrkehold.
Jeg er desuden i gang med en akupunkturuddannelse og har netop lige udgivet en kogebog, som hedder “Hverdagsfavoritter”. 
Til dagligt bor jeg i Aarhus med min kæreste og vores lækre søn på 1,5 år. 

Psst.. hvis I vil lure med på min Instagram, kan I finde mig under @juliebruunsblog.