PUMA

For 33-årige Christel Pixi Hielscher Sibenhaar skal der være plads til både kål og kage i hverdagen. Sundhed er nemlig et spørgsmål om balance.

Hvad er sundhed for dig?

“At være glad og stærk, både fysisk og mentalt. Det at være positiv og glad, synes jeg, er et aktivt valg, man tager. Det giver mig et personligt overskud og er for mig mental sundhed.”

Hvad gør du for at holde dig sund i din hverdag?

“Balance er det allervigtigste. Jeg elsker mad og spiser meget mad, men jeg elsker også at træne og sørger derfor for at gøre plads til det i min hverdag, uanset hvor travlt jeg har. Det er et spørgsmål om prioritering.”

PUMA
Grå hoodie og grå bukser fra PUMA

Hvordan balancerer du mellem sundhed og livsnydelse?

“Jeg lytter meget efter kroppen og kan hurtigt mærke, hvis jeg ikke har trænet eller cyklet i noget tid – og så skruer jeg op for det. På samme måde får jeg et naturligt behov for en sund kontrast, hvis jeg har spist usundt i flere dage i streg. Som dessertkok bager jeg mange lækre ting, men det betyder ikke, at jeg spiser mere end to stykker selv. Men jeg er en livsnyder, der elsker søde sager, og det giver jeg mig selv lov til at være med god samvittighed.”

Hvor ofte træner du?

“Jeg træner 2-3 gange om ugen, hvor jeg ror og dyrker bikram yoga og heat suspension. Sidstnævnte er en træningsform, der foregår i 38 graders varme og med brug af nogle særlige stropper udviklet af frømandskorpset. Det giver mig et kick at blive presset til det yderste, og jeg elsker at mærke succesfølelsen bagefter. Hvis jeg ikke havde familie, ville jeg nok dyrke ekstremsport. Jeg drømmer pt om at deltage i en speciel Navy Seal-challenge i USA, der tager 50 timer og foregår udendørs.”

PUMA
PUMA Træningstee

Hvornår og hvordan får du tid til at træne?

“Jeg træner primært om morgenen, og hvis det er mig, der afleverer vores søn, så afleverer jeg ham tidligere den dag. Jeg føler, at jeg får mere overskud til mit barn, når jeg træner, og jeg kan godt lide, at min søn vokser op med motion som en naturlig del af sin barndom.”

Hvad gør du for at spise sundt?

“Jeg er heldig at have en medfødt kærlighed til grøntsager, og det spiser jeg i mange variationer. Og så elsker jeg morgen- mad! Det er mit absolutte yndlingsmåltid. I hverdagen tilbe- reder jeg en lækker havregrød eller spiser æg, avocado eller hjemmelavet mysli. I weekenden, hvor der er mere tid til hygge, får den fuld skrue med alt fra koldhævede boller til vafler eller amerikanske pandekager.”

PUMA
PUMA Hybrid Runner // PUMA Ignite Flash evoKNIT i lyserød og meleret sort/grå

Dit bedste sundhedstip?

“Få din søvn, og begynd hver dag med et smil.”

Christel er iført PUMA SS19 sports styles, der forhandles i SPORT 24. Find de fede styles i din nærmeste SPORT 24 eller på www.sport24.dk

Fakta om Christel:

  • NAVN: Christel Pixi Hielscher Sibenhaar
  • ALDER: 33 år
  • PRIVAT: Gift og har en søn på knap 5 år ARBEJDE: Dessert- kok på GO’ Morgen Danmark og dj
PUMA
Christel i den lækreste PUMA hoodie