reebok

I dette blogindlæg sætter vi 5 komplette træningssæt fra Reebok under lup, og tester deres virkemåde i sportsdisciplinerne: styrketræning, spinning, dans, gymnastik og løb.

Alt sammen med det formål at gøre det nemmere for dig at finde det sæt træningstøj, som matcher dig og din sportsgren.

Hvorfor? spørger du måske:  Fordi værdien af det rigtige træningstøj er uvurderlig.

Opsummeret:

  • 5 skønne sportskvinder.
  • 5 forskellige sportsgrene.
  • 5 lækre træningssæt fra Reebok.

Lad testen begynde

Find den sport, der matcher dig herunder, og læs de 5 kvinders knivskarpe anmeldelser. Her får du dommen, råt for usødet.

1. LØB OG STYRKE | Mangler du træningstøj til løb og styrketræning? Så læs Louises anmeldelse af Rebooks træningstøj

reebok
Sko, top, tights og sports-bh

Sports-BH

Sports-BH’en er både tætsiddende og fleksibel, hvilket gør den ideel til styrketræning. De små lufthuller foran og bagpå sørger for en god udluftning, så du ikke bliver overophedet.

Den flotte bryderryg får den til at sidde godt, og det faktum, at den ingen syninger har, gør, at intet sidder og gnaver, når du træner.

Træningstop

Den har en rigtig god pasform, og de lette, svedtransporterende materialer holder dig dejlig afkølet.

Atter engang sørger de flade syninger for, at der ingen gener er, så du i stedet kan holde fokus på det, der i virkeligheden tæller. 

Tights

Allerede ved første øjekast elskede jeg det fede og anderledes print.

Den brede talje, gør at tightsene har en rigtig god pasform og bliver siddende, hvor de skal selv ved buk og stræk. Mens det svedtransporterede materiale gør det muligt for din hud at ånde i dem – selv under intense træningspas.

Træningssko

Det er et par gode og lette træningssko med en blød og fleksibel sål. Den støttende hælkappe gør, at skoen sidder rigtig godt på foden under løb.


”Alt i alt: En stor anbefaling herfra! Både kvalitet og pasform er i top. Og kombineret med de fede farver og print er sættet perfekt til dig, der ikke er bange for at skille dig lidt ud.

 

2. SPINNING OG STYRKE | Mangler du træningstøj til spinning og styrketræning? Så læs Dittes anmeldelse af Rebooks træningstøj

reebok
Top, sko, tights og sports-bh

Sport-BH

MEGA fed sports-bh med den flotteste ryg.

I forhold til selve støtten, var BH’en helt perfekt til både styrketræning og spinning, hvor der jo ikke er de helt store bevægelser. 

eneste lille minus er at sports Bh’en ikke er vatteret.

Træningstop

Den er super luftig, og kan bruges til al slags træning i fitnesscenteret. Det diskrete mønster i stoffet udgør en rigtig flot detalje og giver en rigtig fin effekt kombineret med en sports-BH indenunder.

Jeg har prøvet, men jeg kan simpelthen ikke finde nogen minusser ved den her top.

Tights

Vildt lækre træningstights, som sidder rigtig godt, så de ikke falder ned under hverken spinning, styrketræning eller gåture.

De har en bred elastik i livet, hvilket er super dejligt – du føler hele tiden, du har “styr” på dem.

Tightsene er dog ret lange i forhold til størrelsen og det gav mig og mine 1,60 cm lidt udfordringer. Heldigvis er de også fine hvis man lige giver dem et opsmøg.

Træningssko

Det er de letteste og mest luftige sko, jeg længe har brugt! De var vildt lækre at have på fødderne i træningscenteret.

De er faktisk så bløde, at jeg havde problemer med at squatte i dem. Men det var også den eneste øvelse, det viste sig at være en ulempe i. I alle andre øvelser var ”blødheden” kun en fordel.

 

3. DANS | Mangler du træningstøj til dans? Så læs Majas anmeldelse af Rebooks træningstøj

reebok
Sports-bh, top, og tights Den sorte træningssko Maja har testet er desværre blevet udsolgt fra webshoppen, men her er et alternativ i hvid

Sports-BH

Det super elastiske materiale gør den dejlig behagelig at have på. Den ”giver sig”, når man bevæger sig, hvilket er en vigtig egenskab i forbindelse med dans, da man her har brug for en del frihed. 

Træningstop

Det bløde materiale kombineret med den løstsiddende pasform gør toppen rigtig behagelig at have på. Derudover synes jeg, det er en fed detalje med den ”hullede” ryg.

Tights

De sidder fantastisk godt på kroppen, da de er enormt elastiske og strækbare.

Derudover har de en semi-høj talje med en bred elastik, hvilket for mig er et kæmpe plus. Så slipper du for at gå rundt og trække dem op efter hver en lille bevægelse. 

Træningssko

De smyger sig om foden og er derfor vildt behagelige at have på.

Meen.. For mig fungerer de bedst i de koreografier, hvor jeg ikke skal lave for mange drejninger eller kommer ud i for mange yderstillinger. I de situationer giver skoens elastiske overdel ikke nok støtte til mine fødder.

Min allerførste indskydelse var: super fede farver, cool design og gennemførte detaljer.

4. Gymnastik | Mangler du træningstøj til gymnastik? Så læs Mias anmeldelse af Rebooks træningstøj

reebok
Sports-bh, sko, tights og top

Sports-BH

Først og fremmest har den et rigtig fint design. Jeg kunne godt lide det brede stykke under brystet.

Den gav mig en god støtte både ved løb og dans, hvilket gjorde det til en rar oplevelse. 

Træningstop

Toppen er rigtig fed, let og ventilerende. Men jeg må indrømme, at længden på toppen gjorde den lidt sværere at bevæge sig i end, hvad jeg er vant til. 

Tights

Tightsene er squatsikre 👍 (det vil sige, de ikke er gennemsigtige). Derudover er de relativt tykke, så det er helt sikkert et par gode tights at have på om vinteren, når hallen er kold.

De er desuden højtaljede, hvilket gør dem rigtig behagelige at have på. Alt holdes på plads, uanset hvor meget du bevæger dig.

Træningssko

Skoene er meget behagelige at have på, og de er yderst lette og bøjelige – hvilket er en stor fordel til rytmisk gymnastik.

 

LØB | Mangler du træningstøj til løb? Så læs Susans anmeldelse af Rebooks træningstøj

reebok
Top, tights og sports-bh

Sports-BH

BH’en er super behagelig at have på, og sjældent har jeg prøvet en sports-BH, der slutter så godt til omkring skuldre, nakke og ryg. Hvis jeg absolut skal finde et lille minus ved den, så synes jeg ikke, at elastikkanten under barmen slutter helt så godt til, som den gør på resten af overkroppen. Men det er småting!

Ens bryster sidder pænt, og de bliver hverken ”fladmaste” eller ”skubbet op”.

Den gør sig rigtig godt under løbeturen, da den holder tingene på plads, som den skal, og ikke sidder og generer.

Træningstop

Toppen er dejlig ventilerende. Pasformen er løs, på nær ved hals og skuldre. Det gør, at den sidder rigtig pænt uden at pose.

Personligt synes jeg dog, den er lidt for løs og lang til løb – men det er jo en smagssag.

Derfor prøvede jeg også at bruge toppen til styrketræning og her synes jeg, den fungerede rigtig godt – og hvis jeg havde rytme nok i kroppen til dans, så er jeg sikker på, at toppen også ville være et hit her.

Tights

Pasformen er god. Stoffet er blødt og fast på en og samme tid, og de sidder tæt uden at stramme. Den perfekte kombination.

Taljen er dejlig høj og giver en stor bevægelsesfrihed. Her er du sikker på, at tingene ”bliver, hvor de skal”.

Skal jeg nævne et minus, så savnede jeg en lille lomme til at opbevare mine nøgler i.

Men alt i alt et par rigtig fine træningstights, som med sit neutrale look også egner sig perfekt til hverdagsbrug.