puma

Barbara Moleko er PUMA Danmarks nye blikfang. Den populære sangerinde, der om kort tid tager på turné i Danmark, har indgået et ambassadørsamarbejde med PUMA, som forhandles hos SPORT 24. Vi har spurgt Barbara om, hvad der er særligt ved det brand, som mange af os kender og elsker.

 ”Ja, er du gal!” er Barbara Molekos svar, da vi spørger hende, om hun nogensinde har haft PUMA tøj på før. ”Jeg husker PUMA fra min barndom og har altid været vild med deres ting. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville være deres ambassadør, var der slet ingen tvivl.”

Hvorfor faldt valgt mon lige på dig – Barbara Moleko – som ambassadør?

”Jeg oplever, at PUMA står for det streetede og contemporere element. Det kan jeg se ud fra de mennesker, de vælger at samarbejde med. Jeg oplever, at de går ret meget op i relationer og tætte samarbejder. Der er en ægthed over det de laver og den måde de kommunikerer på. De ting tænder mig, og det har de måske luret hos PUMA. I hvert fald føles det loyalt og 100% naturligt for mig at være med på holdet.”

puma

Hvor skiller PUMA sig ud fra andre brands?

”PUMA er naturlige og lækre. Fede farver, superlækker kvalitet og fede styles, der passer perfekt ind i resten af min garderobe, både når jeg er derhjemme og er ude. Jeg føler mig vildt godt tilpas i deres ting, som også afgørende for mig i forhold til at sige ja. Det er ikke nok, at tøjet ser fedt ud. Det skal også sidde godt på kroppen.”

puma

Har du PUMA med i bagagen, når du tager på turné?

”Ja, jeg har de hvide og sorte laksko med silkesnørebånd, som er jeg er ret vilde med lige nu. Mine lyserøde ruskindssko og beige platformsko kommer jeg også til at have med i tasken ligesom et par PUMA tracksuit sets, som altid er dejlige at have på, når jeg er på farten. Faktisk er de så fede, at jeg har overvejet at rocke dem med et par stiletter og smykker på scenen sammen med min lyserøde bumper jakke. Endelig har jeg den lyserøde træningstop, som jeg tænker at bruge til et par højtaljede bukser eller en nederdel.”

Hvilke PUMA items er dine yndlings for tiden? 

”Lige nu er det mine lyserøde satin træningssneaks og så min dejlige lyserøde sweatshirt og nudefarvede træningstights. Jeg føler mig lækker og godt tilpas i tøjet, hvilket er meget vigtigt for mig, når jeg skal træne. Det er ligesom bare meget federe at tage sig sammen til at kom ud at løbe eller smutte ned i træningscentret, når man føler sig lidt pæn. I det hele taget har lyserød fået en renaissance hos mig”

puma

Mød Barbara Moleko næste uge, når vi stiller skarpt på, hvad sundhed betyder for hende; hvad der tager og hvad der giver energi?