Klassikere er bare klassikere af en grund. Og derfor bliver mange designere også inspireret af fortidens ikoniske styles til at kreere nutidens must-haves. Dyk med ned i nostalgien med nye produkter og få en cool retro-stil.

Groovy 70’er love

Med svaj i bukserne, platformsko og fuld fart på farverne kan du fyre den af som 70’er chick i stil med legender som Farah Fawcett og Jane Birkin.
De glade 70’er og hippie-vibes er for alvor kommet tilbage – bogstaveligt talt – i fuld flor, og blomsterprint er hot, hot, hot.
De cool Puma sko finder du her

Rock’n’Roll fit med 80’erne

Hvis der er noget, som 80’erne var kendt for, så var det rock’n’roll og fitness. To grene der af natur er modsigende, men som alligevel har inspireret lige siden. Bland begge genre med rock-chick overdele og lækre fitness-ben i korte shorts og retro-sko.
Den hvide top er fra Reebok, den sorte er fra Puma, de sort-hvide shorts er fra Bjørn Borg og de hvide FIla sko finder du her.

Grungy 90’ties

Jeans og T-shirts – så er vi for alvor tilbage i 90’ernes Beverly Hills. Riv ærmerne af og du har et grunge-rock look i stil med en ung Drew Barrymore og er klar til at skråle med på Nirvanas ”Smells Like Teen Spirit”.
Ikke alt i 90’erne var kikset, så det gælder bare om at finde de fede T-shirts til dine jeans og gerne toppe den af med en cool cap for at skabe dit eget look. Reebok top og Upfront cap.

 

Få ideer til flere sporty retro produkter ved at besøge os her