B93

B.93, adidas og SPORT 24 har indgået et stort samarbejde, der skal forene de tre organisationer og sætte fokus på sport i indre København. Og ikke bare sport, men sport, der kombinerer bundsolide værdier med fokus på både eliten og bredden. Vil du vide mere? Så læs videre i dette indlæg, hvor vi har interviewet Nicolai Kaas Nordstrøm (Kommerciel direktør i B.93) og Thomas Sørensen (Divisions- og sponsorchef i SPORT 24), der giver dig et indblik i samarbejdet. Og så får du også lige et recap på, hvad B93 egentligt er for en klub.

B.93 – Spillernes klub

B.93 er måske en kendt klub i det københavnske, men det er måske ikke alle, der lige er med på, hvad klubben egentligt går ud på. For jer, kan vi med tre facts opsummere klubben fra Østerbro;

  1. Klubben er tudsegammel – faktisk fyldte B.93 125 år i år.
  2. Klubben har igennem tiden klækket store spillere såsom Bashkim Kadrii, Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Jens Kolling.
  3. Klubben har et dybe rødder i det københavnske miljø, hvor de har stået for nogle helt eminente initiativer, der får folk til at engagere sig mere i sport.

B93

Nicolai Kaas Nordstrøm fortæller ”Det usædvanlige ved B.93 er, at vi går meget op i at udvikle den enkelte person. Både som spiller, men også som person, der skal klare sig videre frem”. Nicolai fortsætter:

”Det er vigtigt for os, at vi lytter til alt, der foregår og gøre plads til personlig uddannelse og udvikling. Det handler nemlig ikke kun om at skabe gode fodboldspillere – men også gode mennesker”.

Faktisk kan B.93 opsummeres med ét enkelt ord; kærlighed. Kærlighed til byen, kærlighed til medlemmerne og kærlighed til klubben B.93, som er omdrejningspunktet for hele området. Der er en helt specielt klubånd på stedet, som kan mærkes helt ud på lægterne, når B.93 spiller bold – både professionelt og på amatørniveau.

Selvfølgelig er det helt store fokus på fodboldspillet, hvor B.93 igennem tiden har fået rygtet for at være klubben at tage til, hvis du gerne vil noget seriøst med din fodboldkarriere. B.93 har nemlig fuldtidstrænere, en ultra-kompetent stab og nær-perfekte faciliteter lige midt i København. Men handler det kun om sport?

For lokalsamfundets skyld

B.93 går meget op i fodbold – naturligvis – men det er ikke alt. Klubben har også enorm betydning for lokalsamfundet, hvor B.93 er blevet en hel naturlig del af den københavnske hverdag. Og selvfølgelig betyder det også, at der er fokus på, at de unge stjernefrø får en god skolegang.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med de forskellige skoler i området, og har også opsat en lektiecafé, så vores spillere også kan få fokuseret på deres uddannelse. Det er desværre ikke alle, der ryger til Barcelona og Real Madrid, så de unge bliver også nødt til at studere”

B93

Og så er fodbold og sport heldigvis også andet end bare teenagere med store drømme. Alle mennesker kan få glæde af en klub som B.93. Og derfor sørger klubben også for at have tilbud for børn, seniorer og alt derimellem. Hvilket Nicolai også forklarer:

”Omdrejningspunktet for denne klub er alle menneskerne i den. Trænerne, forældrene, spillerne og alle, der bare kommer for at hygge sig med vennerne. Det er ikke kun sporten, men også selve klubben. Der eksisterer nemlig en helt speciel klubånd i B.93”.

Og klubånd er helt essentielt for B.93. For det er nemlig det, det hele handler om. Og det er også derfor, at samarbejdet mellem B.93, adidas og SPORT 24 er kommet op og stå.

Et samarbejde med værdierne i orden

Samarbejdet mellem de tre foreninger er ikke kommet ud af ingenting. Det handler nemlig om at indgå partnerskaber med organisationer, der har lignende værdier som en selv – og det har B.93. Thomas fra SPORT 24s TEAM afdeling forklarer:

”B.93 er en traditionsklub i det københavnske med en lang og stolt historie, og det gør dem selvfølgelig super attraktive for os. Og det handler alt sammen om, at vi skal gøre det godt for alle. For os, for dem og især for medlemmerne af B.93, der nu får adgang til alt det lækre udstyr fra adidas”

Og det er netop ønsket om en bedre hverdag med sport, der driver samarbejdet. Medlemmerne af B.93 får nu mulighed for at købe lækkert B.93 tøj direkte fra SPORT 24s butik på Østerbro samt i B.93s webshop. På den måde kan alle nemt støtte deres favoritklub.

B93

Og det er ikke kun fra SPORT 24s side af, at aftalen vækker glæde. Nicolai fra B.93 fortæller:

”Samarbejdet går jo ud på, at vi kan supplere vores medlemmer med det bedste udstyr fra adidas igennem SPORT 24. Og det er for fedt, at vi har en fast kontakt hos SPORT 24, hvor vi kan arrangere klubaftener, særtilbud og sådan noget lynhurtigt. Det giver en god stabilitet i samarbejdet, og det kan mærkes hos medlemmerne, der er mere engagerede”

B93

Kærlighed til sporten, klubben og menneskerne

Så samarbejdet giver god mening for alle parter, hvor det i sidste ende specielt er B.93s medlemmer, der står med de vindende kort. Og B.93s store fokus på netop kærligheden til deres medlemmer er Nicolai Kaas Nordstrøm da heller ikke bange for at komme ind på:

”Vi er faktisk en af de få klubber i Danmark, der har kærlighed i vores værdisæt. Og det mener vi virkelig! Kærlighed er nøgleordet i vores DNA og set udefra, så er jeg glad for, at det ikke bare er noget B.93 siger – det er noget, vi efterlever!”

Det er ikke svært at mærke kærligheden i måden Nicolai omtaler klubben på. Og derfor er SPORT 24 også stolte af det samarbejde, der er blevet stablet på benene mellem B93, adidas og SPORT 24. Et samarbejde, som forhåbentligt kommer til at gøre hverdagen betydeligt bedre for os alle sammen.

Kom så 93!

B93